Wil je jouw leerlingen spelenderwijs laten leren?

Je wordt opgesloten met een groep in een ruimte. En dan moet je binnen een bepaalde tijd verschillende opdrachten oplossen. Altijd spannend en een uitdaging of het gaat lukken om binnen de tijd te ontsnappen.

Voor scholen is het vaak niet haalbaar om escape games te spelen op externe locaties. Maar met deze ‘out of the box’ oplossing is deze uitdaging opgelost.
Ik breng educatieve escape games naar school. En niet zomaar games, maar escape games met een educatief onderdeel. Ik ben ervan overtuigd dat de leerlingen spelenderwijs gaan leren! Tevens gaan de leerlingen actief aan de slag met het ontwikkelen van de executieve functies, zoals plannen en organiseren, initiatief nemen, werkgeheugen en flexibiliteit.

Mijn ervaring als zelfstandig ondernemer in Finance & IT en mijn creativiteit combineer ik in Break into the box. Ik zit altijd boordevol nieuwe ideeën en vind het heel leuk om creatief bezig te zijn. Spelletjes spelen en puzzelen doe ik sowieso graag met kinderen. Het is superleuk om alle dingen die je graag doet te combineren in je werk.

Wil je meer weten over Break into the box of eens met eigen ogen zien hoe het werkt? Neem geheel vrijblijvend contact op (telnr. 085 – 06 04 250) of laat je gegevens achter op onze contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben Angelique Donders
Ik ben ondernemend
Ik denk graag met je mee
Ik wil graag iets toevoegen