Workshops

Ook dit schooljaar komen wij weer graag workshops geven bij jullie op school!

Hoe werkt het?
Als je een workshop boekt spreken we een datum af wanneer we op jullie school komen spelen. De boxen, sloten, opdrachten en alle benodigde spullen brengen wij mee. Jullie hoeven alleen voor een digibord te zorgen.

Als alle spullen zijn klaargezet krijgen de leerlingen een korte uitleg. Daarna kunnen ze meteen aan de slag met puzzelen. Hiervoor hebben ze ongeveer 1 uur de tijd. Na het spelen is er ruimte voor verdiepingsvragen, kunnen we napraten over het onderwerp of thema en houden we een evaluatie. In totaal duurt het hele programma circa 1,5 tot 2 uur.

Wat zijn de thema’s?
Gedurende het jaar bieden we verschillende thema’s en onderwerpen aan. De eerste themaworkshops zijn te reserveren in de Week van de Mediawijsheid. De overige thema’s zijn op dit moment nog niet bekend. Maar de onderwerpen zijn altijd actueel en sluiten aan bij de bovenbouw groepen van de basisschool. Bijna alle spellen kunnen het hele jaar door worden gespeeld.

Velen gingen u voor!
Met veel succes hebben we al meer dan 100 workshops mogen geven op scholen door heel Nederland. Tijdens de Kinderboekenweek hebben we het educatieve escape spel Kinderboekenweek 2020: En toen? gespeeld. In afgelopen maanden hebben we met veel plezier het spel ‘Hoe mediawijs ben jij?’ over mediawijsheid gespeeld. Een heel actueel onderwerp dat veel leerlingen aanspreekt.

Lees op de review pagina de enthousiaste ervaringen van deze groepen.

Is dit ook leuk voor jouw groep? Reserveer dan hier je workshop. De plaatsen zijn beperkt, dus vol = vol.

Wil je meer dan 2 workshops boeken neem dan contact op via info@breakintothebox.nl

Optie 1
1 workshop
€350,00
optie 2
1 dag 2 workshops
€625,00
Bestel nu
jouw pakket