Losse games kopen

Wil je een paar keer per jaar een escape game spelen tijdens een themaweek of bijzondere gelegenheid? Dat kan!

Om te spelen heb je minimaal 1 set met boxen nodig. Indien je kiest voor een spel met bewegen heb je ook een basis beweegpakket nodig.

Het is heel eenvoudig. Bepaal hoeveel boxen je nodig hebt, selecteer het spel, print de kaarten en spelen maar!

Vind je het zelf printen van de kaarten voor de escape game teveel werk? Je kunt nu ook geprinte kaarten bestellen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de kaarten in de juiste boxen te stoppen en de sloten in te stellen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Hoe meer games je tegelijk koopt hoe hoger de korting is die je krijgt. De korting start vanaf de aanschaf van 4 games en loopt op tot wel 20% korting!

Bekijk hieronder welke games je kunt bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Mocht je niet zeker weten of de game geschikt is voor jouw groep neem dan contact met ons op (info@breakintothebox.nl of 085 – 06 04 250). Wij helpen je graag de juiste game te vinden.

 

Bestel meer spellen tegelijk voor extra korting!
Hoe mediawijs ben jij?

Categorie: Digitale geletterdheid,

Onderwerp: Mediawijsheid,

Niveau: Groep 7, Groep 8,

Tijd: 60 minuten,

150,00
28,00
Beschrijving:

Wie heeft het account van de juf gehackt? Leerlingen gaan op zoek naar de dader. Tijdens de opdrachten leren ze wat plaats je wel en niet op social media, wat is de digitale balans, online pesten, internet & privacy en hoe herken je nepnieuws? Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken, mediawijsheid.

Kinderboekenweek 2020: En toen?

Categorie: Geschiedenis, Kunst en cultuur,

Onderwerp: Kinderboekenweek,

Niveau: Groep 6, Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

150,00
28,00
Beschrijving:

Het thema van deze game is Kinderboekenweek. Past goed bij de Kinderboekenweek. Deze game is gemaakt met de themaboeken van de Kinderboekenweek 2020: En toen? Vragen over ridders en soldaten, Anne Frank en zeevaarders komen voorbij. Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken.

 

Verdwaald in wereldstad Parijs

Categorie: Landen en steden,

Onderwerp: Landen, Parijs,

Niveau: Groep 6, Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

150,00
28,00
Beschrijving:

Nadia is in de wereldstad Parijs. Deze game neemt je mee naar beroemde plaatsen in Parijs, je moet vragen beantwoorden, geheime codes ontcijferen, de kosten van de lunch uitrekenen en aan de slag met de metrokaart. Past goed bij het onderwerp wereldsteden van wereldoriëntatie. Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken, bekende gebouwen in Parijs, vragen opzoeken in tekst, geheimcode ontcijferen.

Like of cancel: wat kies jij?

Categorie: Digitale geletterdheid,

Onderwerp: Mediawijsheid,

Niveau: Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

Bewegend leren
150,00
28,00
Beschrijving:

Iemand heeft de wachtwoorden gestolen van Julie. Ze kan niet meer inloggen op al haar social media. Dit spel is gemaakt in het thema mediawijsheid. Leerlingen gaan aan de slag met opdrachten over kwetsend gedrag online, cancel cultuur, tips voor als je te maken krijgt met onveilige situaties online en de digitale voetafdruk.

Toegevoegd aan winkelmand!
Deze game heb je al aangeschaft.
Bestel nu
jouw pakket