Losse games kopen

Wil je een paar keer per jaar een escape game spelen tijdens een themaweek of bijzondere gelegenheid? Dat kan!

Om te spelen heb je minimaal 1 set met boxen nodig. Als je kiest voor een spel met bewegen heb je ook een basis beweegpakket nodig.

Het is heel eenvoudig. Bepaal hoeveel boxen je nodig hebt, selecteer het spel, print de kaarten en spelen maar!

Vind je het zelf printen van de kaarten voor de escape game teveel werk? Je kunt nu ook geprinte kaarten bestellen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de kaarten in de juiste boxen te stoppen en de sloten in te stellen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Hoe meer games je tegelijk koopt hoe hoger de korting is die je krijgt. De korting start vanaf de aanschaf van 4 games en loopt op tot wel 20% korting!

Bekijk hieronder welke games je kunt bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Mocht je niet zeker weten of de game geschikt is voor jouw groep neem dan contact met ons op (info@breakintothebox.nl of 085 – 06 04 250). Wij helpen je graag de juiste game te vinden.

 

Bestel meer spellen tegelijk voor extra korting!
Like of cancel: wat kies jij?

Categorie: Digitale geletterdheid,

Onderwerp: Mediawijsheid,

Niveau: Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

Bewegend leren
125,00
28,00
Beschrijving:

Iemand heeft de wachtwoorden gestolen van Julie. Ze kan niet meer inloggen op al haar social media. Dit spel is gemaakt in het thema mediawijsheid. Leerlingen gaan aan de slag met opdrachten over kwetsend gedrag online, cancel cultuur, tips voor als je te maken krijgt met onveilige situaties online en de digitale voetafdruk.

Dit spel kan zowel in de klas worden gespeeld als buiten met bewegend.

CO2, weg ermee!

Categorie: Wereldoriëntatie,

Onderwerp: Duurzaamheid,

Niveau: Groep 7, Groep 8,

Tijd: 60 minuten,

Bewegend leren
125,00
28,00
Beschrijving:

Help Bob Jetten zijn presentatie voor te bereiden voor de Tweede Kamer over duurzaamheid. Actuele onderwerpen zoals duurzame energie en CO2 uitstoot komen aan bod. Ook gaan de leerlingen rekenen met zwerfafval en aan de slag met de levensduur van plastic. Vaardigheden: begrijpend lezen, logisch nadenken, rekenen en natuurlijk bewegen.

Eet jij gezond?

Categorie: Gezonde leefstijl,

Onderwerp: Voeding,

Niveau: Groep 6, Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

Bewegend leren
125,00
28,00
Beschrijving:

Hoe gezond eten jouw leerlingen? Maak leerlingen bewust van wat gezonde voeding is en wat niet, laat ze rekenen met calorieën, welke gerechten eten ze waar. Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken en bewegen.

Hoe mediawijs ben jij?

Categorie: Digitale geletterdheid,

Onderwerp: Mediawijsheid,

Niveau: Groep 7, Groep 8,

Tijd: 60 minuten,

125,00
28,00
Beschrijving:

Wie heeft het account van de juf gehackt? Leerlingen gaan op zoek naar de dader. Tijdens de opdrachten leren ze wat plaats je wel en niet op social media, wat is de digitale balans, online pesten, internet & privacy en hoe herken je nepnieuws? Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken, mediawijsheid.

Kinderboekenweek 2020: En toen?

Categorie: Geschiedenis, Kunst en cultuur,

Onderwerp: Kinderboekenweek,

Niveau: Groep 6, Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

125,00
28,00
Beschrijving:

Het thema van deze game is Kinderboekenweek. Past goed bij de Kinderboekenweek. Deze game is gemaakt met de themaboeken van de Kinderboekenweek 2020: En toen? Vragen over ridders en soldaten, Anne Frank en zeevaarders komen voorbij. Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken.

 

Verdwaald in wereldstad Parijs

Categorie: Landen en steden,

Onderwerp: Landen, Parijs,

Niveau: Groep 6, Groep 7, Groep 8,

Tijd: 45 minuten,

125,00
28,00
Beschrijving:

Nadia is in de wereldstad Parijs. Deze game neemt je mee naar beroemde plaatsen in Parijs, je moet vragen beantwoorden, geheime codes ontcijferen, de kosten van de lunch uitrekenen en aan de slag met de metrokaart. Past goed bij het onderwerp wereldsteden van wereldoriëntatie. Vaardigheden: begrijpend lezen, rekenen, logisch nadenken, bekende gebouwen in Parijs, vragen opzoeken in tekst, geheimcode ontcijferen.

Toegevoegd aan winkelmand!
Deze game heb je al aangeschaft.
Bestel nu
jouw pakket