Sluit het schooljaar op een geweldige manier af!

Het schooljaar vliegt voorbij. Nog een paar maanden en dan is het zomervakantie. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de laatste schoolweken?
Nodig Break into the box uit om een educatieve escape game te komen spelen bij jullie op school. We combineren de lesstof van school met een actueel onderwerp. Samen met het spanningselement van een escaperoom vormt dit een uitdagend spel!

Reserveer nu en je hebt gegarandeerd een geweldige afsluiting van het schooljaar.

Wat kun je verwachten?

Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op om een datum af te spreken. Wij zorgen voor de voorbereidingen, begeleiding en brengen alle benodigde materialen mee.

Als alle spullen zijn klaargezet krijgen de leerlingen een korte uitleg. Daarna gaan ze met de fysieke escape box in groepjes van 4 of 5 leerlingen zelfstandig aan de slag. De escape box bestaat uit 4 kleinere, leerzame, uitdagende boxen die de leerlingen met elkaar binnen een uur moeten ontgrendelen. Ontgrendelen lukt door opdrachten op te lossen, codes te kraken én goed samenwerken. Leerlingen worden flink uitgedaagd om creatief, probleemoplossend en kritisch te denken.

De spellen kunnen zowel in de klas als op het schoolplein worden gespeeld.

Benieuwd hoe het eruitziet?

Wil je zien hoe een escape game in de praktijk werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Met veel succes hebben we al op heel veel scholen de educatieve escape games mogen spelen. Lees hieronder een aantal reviews. Wil je alle reviews lezen, klik dan hier.

Reserveer nu

Wil jij een geweldige activiteit om het schooljaar af te sluiten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen op telefoonnummer 085 – 06 04 250.
Mailen mag natuurlijk ook. Stuur je mail naar info@breakintothebox.nl.