Business games

Wil je een escape spel spelen over een bepaald onderwerp binnen jouw organisatie? Dat kunnen we regelen!

Hoe werkt het?
We kunnen ieder willekeurig onderwerp verwerken in een spel. Jullie geven aan over welk thema of onderwerp het spel moet gaan. Middels een brainstormsessie verzamelen we jullie input. Vervolgens gaan we aan de slag om de opdrachten te maken. Tussentijds hebben we afstemming om te toetsen of we op de goede weg bezig zijn.

We komen naar de afgesproken locatie en brengen alle benodigde spullen mee. Mocht je het spel vaker willen spelen dan raden wij aan om de boxen aan te schaffen. Dan kunnen jullie zelf op ieder gewenst moment spelen. Zo vaak als je wil.

Als alle spullen zijn klaargezet krijgen de deelnemers een korte uitleg. Daarna kunnen ze meteen aan de slag met puzzelen. Na het spelen is er ruimte voor discussie, kunnen we napraten over het onderwerp of thema.

Iets voor jouw organisatie?
Wil je op een actieve manier met een bepaald onderwerp aan de slag gaan? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt ons bereiken per e-mail via info@breakintothebox.nl of bel ons op telnr. 085-0604250.

Foto’s Rolf van Koppen

 

Opdrachtgever aan het woord

In opdracht van NLwerktaanwerk hebben we met succes een business game gemaakt over arbeidsmarktvraagstukken. De doelgroep voor dit spel zijn ondernemers en HR medewerkers van MKB bedrijven.

Lees hieronder de ervaring van NLwerktaanwerk.

Review

Een spel inzetten voor een serieus volwassenenonderwerp als krapte op de arbeidsmarkt, kan dat?! Met Break into the Box wel! De opzet van het spel geeft volop ruimte om inhoudelijke informatie aan de orde te laten komen (in dit geval bijvoorbeeld over inclusie, jobcarving, generatiemanagement en taalgebruik), en in de laatste box kun je ook informatie stoppen die iedereen kan meenemen. De deelnemers (ondernemers en arbeidsmarktprofessionals) gingen fanatiek aan de slag en waren behoorlijk competitief. Tegelijkertijd zorgde het competitie-element ervoor dat ze hun groepsgenoten op een andere manier leerden kennen en intensief samenwerkten. Dat leidde tot veel lol en zorgde voor een energieke bijeenkomst. En na afloop ontstonden mooie gesprekken over arbeidsmarktvraagstukken. Ook de totstandkoming van het spel was een mooi proces. Angelique beet zich vast in het voor haar nieuwe onderwerp, liet zich uitgebreid bijpraten en kwam al meteen in de eerste versie met een spel dat inhoudelijk precies was wat we zochten. Het samen finetunen en proefspelen zorgde voor een mooie première in Den Haag.

Mirjam de Graaf – NLwerktaanwerk